Welkom

Het Baudartius College is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met circa 1400 leerlingen en 160 medewerkers. We zijn al zo’n honderd jaar een begrip in Zutphen en omstreken. Het Baudartius College is gebaseerd op de christelijke levensovertuiging. Ons onderwijs gaat uit van erkenning, respectering en gelijkwaardigheid van alle levensbeschouwelijke en maatschappelijke overtuigingen.

Wij zijn trots op het feit dat wij een erkende Cultuur Profiel School, Sport Accent School en Bèta Excellent School zijn. In de brugklas* start je in een klas op jouw niveau. Naast de gewone lessen kun je drie uur per week het accent leggen op sport, kunst en cultuur of bèta. Je kunt er ook voor kiezen om losse modules te volgen die aansluiten bij wat jij leuk vindt. Zo wordt leren extra leuk!

* vanaf het schooljaar 2019-2020 starten wij samen met Het Stedelijk een nieuwe school: het Eligant Lyceum. Onze huidige leerlingen maken hun schoolloopbaan verder af op het Baudartius College. Toekomstige brugklassers verwijzen we graag door naar de nieuwe school (www.eligant.nl).