Verbreden of verdiepen

Naar school gaan is veel leuker als je leert over dingen die jij interessant vindt. Daarom bepaal je op het Baudartius College zelf wat bij je past! Waar wil jij meer over leren? Zeg het maar: kies je voor verdiepen in de KC-lijn, SportlijnNLT-lijn of ons gymnasium? Of ga jij voor het verbreden van je kennis met verschillende losse modules? Zo is leren extra leuk!

KC-lijn

Ben je in voor nieuwe dingen en werk je graag aan creatieve opdrachten? Kies dan voor de Kunst en Cultuurlijn! Je maakt niet alleen eigen kunstwerken, maar je ontdekt ook andere culturen en je leert kijken naar kunst.

Sportlijn

Wil jij kennis maken met verschillende sporten? Dan is de Sportlijn echt iets voor jou! Je hoeft niet uit te blinken in een sport, belangrijk is dat je plezier hebt in bewegen en het leuk vindt om samen te werken en te organiseren.

NLT-lijn

Probeer je regelmatig te ontdekken waarom de dingen zijn zoals ze zijn? Dan is de NLT-lijn echt iets voor jou! Je gaat je vooral verdiepen in de wereld van Natuur, Leven en Technologie.

Gymnasium

Ben je nieuwsgierig en leer je graag? Houd je van verhalen en geschiedenis? Vind je het leuk om een lastige puzzel op te lossen? Dan is het gymnasium een goede opleiding voor jou.

Modules

Je hoeft niet te kiezen voor de Sportlijn, KC-lijn of NLT-lijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om losse modules te volgen die aansluiten bij wat jij écht leuk vindt. Dat kan van alles zijn: terug naar de middeleeuwen, het leven in en rondom de sloot, het maken van een krant… en nog veel meer!

Cambridge Engels

Begin jij op havo- of vwo-niveau en wil jij de Engelse taal nog beter leren? Kies dan voor Cambridge Engels in plaats van de reguliere lessen Engels. Je krijgt les van echte professionals die je met behulp van boek en iPad trainen in de vier vaardigheden: reading, writing, speaking and listening. Aan het eind van het derde jaar doe je examen en daarna kun je nog meer CE-diploma’s halen. Handig als je later in het buitenland wilt studeren!